Bize ulaşın  
   
Tel:    0 (212) 787 20 60   
                                           
Gsm:  0 (535) 826 44 62 
                                              info@cpkarbon.com


www.pumpsvane.com sitemizden VAKUM Pompa Karbon Palet malzemesini en hızlı şekilde online olarak alabilirsiniz.Kredi kartı geçerlidir. İstediğiniz pompa için  ölçü ve fiyatları mevcuttur.
www.pumpsvane.com
Mekanik Karbon * Reçineli karbon * Antümanlı Karbon  * Salmastra kömürü * Mekanik Salmastra * Karbon Burç * Seramik *Silisyum * Tungsten

Yenilikçi özel grafit ürünler ve çözümlerimiz ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için çalışıyoruz.Karbon ürünler mekanik dayanımları yüksek, saf, reçine doyurulmuş veya metal ( antimuan / babit / beyaz metal ) doyurulmuş olarak kullanılmaktadır. Ürünlerimiz ısıya ve korozyona karşı oldukça dayanıklıdır ve en zorlu koşullarda bile gazların ve sıvıların dış ortama kaçmasını engelleyen mühendislik malzemesidir.Mekanik salmastralar, büyük baskı altında yaygın olarak kullanılan contalama sistemidir. Düşük sızıntı, sürtünme ve aşınma sayesinde uygulamalarda verimlilik sağlamaktadır.Pompalar ve santrifüj karıştırıcılar dahil çeşitli uygulamalarda kullanılır.Karbon ve grafit malzemelerden yapılmış sızdırmazlık elemanları, uygulamada aşağıdaki avantajları sunar:
*Kuru çalışma özellikleri sayesinde yüksek enerji verimliliği
*Aşırı sıcaklıklara, yüksek basınçlara ve agresif maddelere maruz kalsa bile tam performans sunar.
Mekanik Karbon-Karbon Burçlar